Şeffaf Oda Canlı izle,9 Ocak 2011 ~ Dizi izle, Diziizle, Canlı Dizi izle, Diziizle.com, Full Hd Diziler, Online Dizi izle

9 Ocak 2011 Pazar

Şeffaf Oda Canlı izle,9 Ocak 2011

şeffaf oda izle,muhteşem yüzyıl şeffaf oda ,halit ergeç şeffaf oda,şeffaf oda 9 ocak pazar,şeffaf oda 9 ocak canlı izle,şeffaf oda 9 ocak 2011 pazar,şeffaf oda muhteşem yüzyıl dizisi oyuncuları,şeffaf oda 9 ocak 2011 konukları,güneri Civaoğlu ile Şeffaf Oda


9 Ocak Pazar 13:00

Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda’nın bu haftaki konukları; oyuncu Halit Ergenç ve Nebahat Çehre ile senaryo yazarı Meral Okay.
Meral Okay kendini neden tarih doktorası veriyormuş gibi hissediyor? Osmanlı İmparatorluğu’nun hangi dönemi onun yakın ilgisini çekiyor?
Tüm dünyada bilinen, çok önemli tarihi bir karakter olan ve Avrupalılar’ın “Muhteşem” lakabını taktığı Osmanlı İmparatoru Kanuni’yi canlandıran Halit Ergenç, ne hissediyor, duygularını nasıl ifade ediyor?
Hürrem Sultan nasıl “First Lady” oldu? Cariyelikten imparatorluğun 1. kadını olmasına uzanan yolda ne zorluklar yaşadı, neler yaptı?
Osmanlı İmparatorluğu’nda kadın olmak nasıl duyguydu? Tarihi bir karakteri canlandıran Nebahat Çehre, Aşk-ı Memnu’daki rolünün ardından nasıl bir karaktere büründü?
Halit Ergenç hangi şarkıları söyledi, Nebahat Çehre ona nasıl eşlik etti?
Halit Ergenç sahnelerin tozunu yutmaya nasıl başladı? Kimler hocalarıydı? Hangi oyunlarda ve müzikallerde rol aldı?
Nebahat Çehre – Meral Okay dostluğu ne zamana dayanıyor?
Osmalının saray yaşamından ilgin kesitler Şeffaf Oda’da…

Related Posts by Categories



Widget by Scrapur

0 yorum: